Salgs- og leveringsbetingelser (b2b)

Salgs- og leveringsbetingelserne er senest opdateret den 05. nov. 2019, og er gældende for alle køb af fysiske varer og digitale engangskøb, der foretages fra og med denne dato.

Salg af varer og ydelser fra denne side foretages af Ordstrømmen IVS, CVR: 38846876, Brødeskovparken 45, 3400 Hillerød.

Ved køb af varer accepterer kunden at være bundet af salgs- og leveringsbetingelserne. Kunden bør derfor læse betingelserne grundigt igennem og gøre sig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne giver.

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder udelukkende for salg til skoler, institutioner og erhvervsdrivende og kan ikke købes af privatpersoner.

1. Bindende købsaftale

Ordstrømmen tager forbehold for forkerte prisangivelser, trykfejl, udgåede varer, leveringssvigt, force majeure, moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.

Når kunden har bestilt en vare, modtager kunden en kvittering som bekræftelse af sin bestilling. Bindende købsaftale foreligger dog først, når kunden har modtaget en ordrebekræftelse, hvori Ordstrømmen endeligt bekræfter købet. Ordstrømmen sender hurtigst muligt en ordrebekræftelse pr. e-mail med oplysninger om navn og adresse på den person, der har afgivet ordren, betalingsmåde samt en oversigt over de bestilte varer og ydelser.

Kunden opfordres til at gemme sin ordrebekræftelse umiddelbart efter modtagelsen.

2. Priser

Alle opgivne priser er ekskl. moms, samt andre afgifter og gebyrer. Der kan derudover forekomme betalingskortgebyrer eller transportomkostninger, som i givet fald vil blive udregnet umiddelbart inden kunden vælger at gennemføre sit køb.

3.a Moms
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) ekskl. moms. Priserne gælder kun ved køb direkte hos Ordstrømmen.

Der pålægges 25% moms på varer til institutioner og virksomheder i Danmark.

3.b Betaling og betalingsgebyrer
Det er muligt at handle som institution med EAN-nummer og med alm. faktura.

3.c Faktura
For institutioner med EAN nummer gælder, at faktura sendes elektronisk via EAN-nummer til betaling. En kopi af faktura sendes per e-mail til orientering.

For private institutioner og virksomheder som ønsker faktura sendes per denne pr. e-mail.

Betalingsbetingelserne fremgår af faktura.

4. adgang til materialerne

4. a. Den digitale licens til Ordstrømmen inkluderer følgende;

Så snart du har bestilt din licens og oprettet dig som bruger på vores site giver vi dig adgang til materialerne som du vil finde under menupunktet “Min Konto”.

  • Adgang til lærervejledninger og online kursus i håndfonemer i digital Ebook formater med links til alle tilhørende sange og videoer.
  • Adgang til alle Ordstrømmen sange og raps – dem finder du også i menuen “Min konto”

4. b. Adgang til abonnementet/licensen
Adgangs login til licensen udleveres kun til Børnehaveklasselederen til den klasse/spor der er købt licens til. De udleverede login data må ikke deles med andre, ej heller må materialet deles med andre spor/klasser som ikke har købt licens.

4. c. Licens/abonnementsperioden:
Et abonnement/licens er løbende og faktureres forud en gang om året, med mindre andet er aftalt med Kundeservice.

Der faktureres ved opstart af det nye skoleår (den første hverdag i august). Hvis du bestiller herefter vil du stadig blive faktureret ved skoleopstart det efterfølgende skoleår.

Ved udløbet af perioden forlænges abonnementet automatisk med en ny periode ud fra den til enhver tid gældende prisliste, hvis ikke abonnementet opsiges med min. en måneds varsel til udløbet af abonnementsperioden.

4.d Fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på den digitale licens/abonnement. Når et abonnement er tegnet, er det bindende i min. et skoleår.

4.e  Prisændringer
Prisen for et abonnement gælder i abonnementsperioden. Hvis prisen reguleres vil dette ske i Januar og August.

Hvis prisen stiger som følge af væsentlige ændringer i indhold, vil kunden blive varslet om denne ændring i indhold og pris, inden faktura sendes ud. Varsling sker til den oplyste mailadresse til den person eller institution, som har bestilt abonnementet.

Hvis prisstigningen sker senere end 30 dage før et abonnements udløb, kan kunden vælge at opsige sit abonnement op til 14 dage efter at faktura er sendt til kunden med den regulerede pris.

4.f Ophør af den digitale licens til Ordstrømmen
Ordstrømmen kan til hver en tid vælge at lade et digitalt produkt udgå. Sker dette, skal kunden varsles om, at produktet ophører og at der ikke vil være adgang til produktet, når den indeværende abonnementsperiode ophører.

Hvis et digitalt abonnementsprodukt ophører, inden kundens abonnementsperiode slutter, forpligter Ordstrømmen sig til at kompensere kunden.

Hvis et digitalt abonnementsprodukt overgår til et andet format eller en anden teknisk løsning, som ikke forringer produktet væsentligt, ydes ingen kompensation.

5. Reklamation

5.1 Kontakt
Hvis den digitale licens til Ordstrømmen ikke svarer til det bestilte, eller er behæftet med graverende fejl, skal kunden kontakte Kundeservice med en fyldestgørende beskrivelse af de oplevede fejl.

Kundeservice kan kontaktes telefonisk eller skriftligt her.

6. Opsigelse

Abonnementet kan kun opsiges skriftligt, med min. en måneds varsel til udløbet af abonnementsperioden. Opsigelse skal sendes skriftligt til Kundeservice

7. Rettigheder

7. a. Misbrug
Ved misbrug eller mistanke om misbrug forbeholder Ordstrømmen sig retten til at varsle institutionen skriftligt og, alt efter misbrugets karakter, enten lukke abonnementet eller opkræve yderligere betaling.

7. b. Begrænsninger ifm. brugen
Det tegnede abonnement må kun bruges af elever og lærere tilknyttet den institution og de klasser, der er købt abonnement til.

7. c. Systemkravene
Ordstrømmens digitale materialer kan benyttes i alle gængse browesere på Mac, Pc og tablet samt de fleste Smartphones.

8. Kopiering/Printning

Intet af materialet på Ordstrømmen må printes eller kopieres med mindre andet er tydeligt anvist, ej heller ved at printe skærmbilledet.

For det matetiale der er undtaget må der kun printes og kopieres på skoler, institutioner eller virksomheder, der er dækket af kopieringsaftalen med Copydan Tekst & Node og kun inden for kopieringsaftalens rammer. Du skal huske at indberette din kopiering til Copydan, såfremt I er indberetningsskole.

Hvis I er indberetningsskole, så HUSK også at I skal indberette digital kopiering fuldstændig ligesom fysiske kopier og print. Det kan fx være når/hvis en hel klasse ser et arrangement på smartboardet.

Du kan læse mere om reglerne for kopiering her

Læs om regler digital kopiering her

Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK – INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med dit køb hos Ordstrømmen har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Dine betalingsoplysninger
CVR nummer
EAN nummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Hvis du handler som gæst (uden at oprette kodeord) vil dine oplysninger blive automatisk slettet efter 18 måneder, eller hvis du selv retter henvendelse og beder om det.

Når du opretter en kundekonto med kodeord, bliver den ikke automatisk slettet, men du kan, til hver en tid få kontoen slettet ved at kontakte os.

Hvis du har bestilt levering (fysiske produkter), vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirmaer, pt. GLS og Postnord med henblik på levering af dine indkøb, samt til vores lagerpartner og pluk og pak partner Pick and Pack Aps.

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE VEDR. NYHEDSBREVE
Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at modtage nyhedsbrev”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

DATASIKKERHED
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af onlinebetaling og fakturabetaling. Vi bruger Epay ApS til onlinebetaling (Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay, ViaBill osv.) og Uniconta til fakturabetaling (Alm. faktura og EAN-faktura).

Til afsendelse af vores nyhedsbreve bruger vi Mailchimp. Din e-mailadresse sendes også til Trustpilot så du har mulighed for at dele din handelsoplevelse med andre. Vi fører anonymiseret statistik med Google Analytics, Google Adwords og Facebook samt benytter os af Getsitecontrol.com til at lave popups med vedr. tilbud, udsalg o.lign.

Vi har sikret os at virksomhederne som vi samarbejder med, overholder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Hvis samarbejdet kræver en databehandleraftale, har vi har indgået sådan en aftale med disse virksomheder, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Ordstrømmen IVS
CVR-nr. 38846876
Brødeskovparken 45,
3400 Hillerød
Tlf.: 27641544
E-mail: info@ordstrommen.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Data til at genskabe fakturaen til en enkelt ordre gemmer vi i 5 år ifølge dansk bogføringslov.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over den måde Ordstrømmen IVS behandler dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København
telefon 33 19 32 00
e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Når du bruger vores hjemmeside, bliver nogle oplysninger registreret via en cookie, som er en lille fil, der bliver gemt på din computer. Med en cookie kan vi registrere dine valg og indtastninger, og efterfølgende kan vores hjemmeside genkende din computer. På den måde kan dit log in fx blive gemt således du ikke skal taste det ind næste gang du besøger siden. Derudover bruges data til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden og på fx Google.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Herunder kan du se en liste over de 3. parts partnere vi benytter cookies fra:

3. part – Udløb –  Beskrivelse

Google remarketing –  2 år – bruges til at vise annoncer der matcher det der matcher dine behov
Google Adwords  – 2 år – bruges til at vise annoncer der matcher det der matcher dine behov
Google Analytics – 2 år – bruges til at vise annoncer der matcher det der matcher dine behov
Facebook – 2 år – bruges til at vise annoncer der matcher det der matcher dine behov

Getsitecontrol – bruges til popups på vores site med tilbud og andre vigtige beskeder

Mailchimp – bruges til at registrere om nyhedsbreve åbnes og anden vigtig data

Addwish – bruges til at vise dig brugertilpassede produktvisninger på vores site
(*) Sessionscookies slettes når hjemmesiden lukkes.

En cookie er ikke farlig for din computer, og den kan ikke indeholde virus. Den registrerer alene, at du tidligere har besøgt vores hjemmeside fra din computer. Du kan til enhver tid slette cookies i dine internetindstillinger.

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies: